Live Settings

Theme Color

Box Layout

Mode

Favourite Color
Main Color
Reset

POLITICA DE RETUR MAGAZIN ONLINE

www.biroticatornado2000.ro

RETURUL PRIN POȘTĂ/CURIER

Ai la dispoziție maximum 14 de zile de la primirea comenzii pentru a schimba articolul.

Pentru a solicita rambursarea prin poștă:

1. PREGĂTEȘTE COLETUL ȘI ANEXEAZĂ AVIZUL DE LIVRARE

Împachetează bine produsele pentru a fi livrate în siguranță, în ambalajul original, dacă este posibil, și anexează avizul de livrare. Pe acest document, trebuie să menționezi dacă dorești să schimbi produsul sau dorești rambursarea, precum și articolele corespunzătoare. Dacă nu găsești eticheta pentru returnări, accesează secțiunea Cumpărăturile mele, selectează comanda și tipărește „Formularul de retur“. Dacă încă nu ai un cont, introdu adresa ta de e-mail și numărul comenzii pentru a accesa pagina comenzii.

2. ATAȘEAZĂ ETICHETA DE RETUR ÎNTR-O ZONĂ VIZIBILĂ DE PE COLET

Pe avizul de livrare, vei vedea o etichetă cu adresa de retur pe care trebuie să o lipești pe colet. Dacă nu o găsești în coletul tău, trimite-l la adresa următoare: Tornado 2000 SRL – Depozit, Calea Rahovei nr. 266-268, Incinta Electromagnetica, corp 61, et. 3, cam. 4, sector 5, Bucuresti. 

3. TRIMITE PRODUSUL

Pentru a face acest lucru, mergi la oficiul poștal și/sau trimite coletul/prin curier prin poștă înregistrată cu confirmare de primire. Schimbarea produsului sau rambursarea vor fi procesate în 3 - 12 zile lucrătoare după ce coletul ajunge în depozitul nostru.

Dacă preferi un alt produs, îl poți solicita când returnezi produsul. Astfel, indică pe avizul de livrare ce produs vrei să schimbi și tipul dorit. Dacă acesta nu este disponibil, te vom informa prin e-mail și îți vom rambursa contravaloarea produsului respectiv. Dacă vrei să schimbi articolul cu alt model sau culoare, trebuie să returnezi produsul și să plasezi altă comandă.

CONDIȚII DE RETUR

Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să ții cont de următoarele: Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa schimbul mărimii sau rambursarea produselor returnate. De reținut: în cazul retururilor poștale, Tornado 2000 nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor poștale.

DREPTUL DE RETRAGERE

Clienții din Uniunea Europeană au la dispoziție 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii pentru a-și exercita dreptul de a anula comanda Tornado 2000.

Dacă dorești să-ți exerciți dreptul de retragere, trebuie să ne anunți prin scrisoare sau folosind formularul de retragere pe care îl poți trimite prin e-mail sau poștă:

Tel.: 0371.397.118

E-mail: vanzari@tornado2000

Îți reamintim că nu trebuie să trimiți datele cardului bancar prin e-mail sau prin rețelele de socializare. După notificarea intenției de a-ți exercita dreptul de retragere a comenzii, ai la dispoziție 14 zile suplimentare pentru a returna produsele.

Poți returna produsul prin poștă/curier.

Vom rambursa contravaloarea articolelor cumpărate și costurile de livrare inițiale (numai livrare standard). Costurile aferente returnării nu vor fi rambursate.

RAMBURSĂRI

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia între 3 și 12 zile lucrătoare de la primirea returului în depozitele noastre. După ce am inspectat condiția produselor returnate, te anunțam prin e-mail. Pentru rambursare, vom folosi aceeași metodă de plată utilizată la cumpărarea produsului.

Ai plătit prin ramburs? În astfel de cazuri, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ți rambursa suma. Pentru a ni le furniza, accesează Returnări din Contul meu. Dacă încă nu ai un cont pe Tornado 2000, ne poți furniza datele tale în secțiunea Cumpărăturile mele din defalcarea comenzii. După primirea acestor informații, vom procesa rambursarea. Atenție: contul bancar trebuie să fie deschis la o bancă din țara în care a fost livrată comanda.

Dacă ai primit un produs defect sau greșit și vrei să-l returnezi prin poștă, nu uita să anexezi chitanța pentru cheltuielile poștale pentru livrarea returului la birourile noastre. După ce am inspectat starea produselor, îți vom rambursa contravaloarea produselor returnate, costul transportului și al returului.

De reținut: cheltuielile poștale vor fi rambursate după rambursarea contravalorii produselor.

Document actualizat la: 29.06.2021